Αρχική σελίδαΦόρουμΓενική συζήτησηMERRY CHRISTMAS ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! 🎄🌎

MERRY CHRISTMAS ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! 🎄🌎

10.451 προβολές 9 απαντήσεις |
πριν από 5 έτη
|
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 5 έτη
esgrgb

Σε όλα τα μέλη του φόρουμ και στην Ομάδα του Guru Guru, σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα! 🥂🎅

Αυτόματη μετάφραση:
lauarual
πριν από 5 έτη
gbgr

You too! We haven't seen you here for a while... What are the traditions in Paraguay? Do you get gifts on the 24th or 25th? 🙂

Daniel
πριν από 5 έτη
esgrgb

Τα δώρα παραδίδονται στις 25 στις 00:00!

Αν και φέτος ο Άγιος Βασίλης νομίζω ότι ξέχασε να σταματήσει από το σπίτι μου! Χαχα

Δεν ήμουν στη διαδρομή ταράνδων νομίζω 😣

Αυτόματη μετάφραση:
lauarual
πριν από 5 έτη
gbgr

So even small children wait until midnight to get the gifts or do they get them in the morning? You really didn't get a single gift this year? 😲

Daniel
πριν από 5 έτη
esgrgb

Ναί! Τα παιδιά πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μεσάνυχτα! Το άγχος σας κρατά ξύπνιο! 😄

Δεν έχω λάβει τίποτα φέτος, νομίζω ότι ο Άγιος Βασίλης έφερε μόνο τα δώρα "ουσιαστικά απαραίτητα" 🤷‍♀️😄

Αυτόματη μετάφραση:
lauarual
πριν από 5 έτη
gbgr

Then you got socks and a shower gel? 😀

Daniel
πριν από 5 έτη
esgrgb

Χαχα, έχω ένα ζευγάρι σκουλαρίκια (αγόρασα στις εκθέσεις TODO X 1 $) 😣

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 έτη
jpgrgb

Είμαι αργοπορημένος! Καλά Χριστούγεννα και καλές διακοπές

Αυτόματη μετάφραση:
YixingLao
πριν από 5 έτη
gbgr

Thank you, you too. How is it with Christmas in Japan? Do you celebrate it there?

lauarual
πριν από 5 έτη
esgrgb

Χαχα, έχω ένα ζευγάρι σκουλαρίκια (αγόρασα στις εκθέσεις TODO X 1 $) 😣

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 έτη
gbgr

Do you still have these shops in Praguay? We've had many of those here in the Czech Republic, but they kind of disappeared...

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας
TaDa Logo
Κοινοποιήστε τα κέρδη σας στους κουλοχέρηδες της TaDa Gaming για μια ακόμα ευκαιρία να κερδίσετε!

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.