Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΓενική συζήτησηMERRY CHRISTMAS ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! 🎄🌎

MERRY CHRISTMAS ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! 🎄🌎

9.154 προβολές 9 απαντήσεις |
πριν από 5 έτη
|
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 5 έτη

Σε όλα τα μέλη του φόρουμ και στην Ομάδα του Guru Guru, σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα! 🥂🎅

Αυτόματη μετάφραση:
lauarual
πριν από 5 έτη

You too! We haven't seen you here for a while... What are the traditions in Paraguay? Do you get gifts on the 24th or 25th? 🙂

Daniel
πριν από 5 έτη

Τα δώρα παραδίδονται στις 25 στις 00:00!

Αν και φέτος ο Άγιος Βασίλης νομίζω ότι ξέχασε να σταματήσει από το σπίτι μου! Χαχα

Δεν ήμουν στη διαδρομή ταράνδων νομίζω 😣

Αυτόματη μετάφραση:
lauarual
πριν από 5 έτη

So even small children wait until midnight to get the gifts or do they get them in the morning? You really didn't get a single gift this year? 😲

Daniel
πριν από 5 έτη

Ναί! Τα παιδιά πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μεσάνυχτα! Το άγχος σας κρατά ξύπνιο! 😄

Δεν έχω λάβει τίποτα φέτος, νομίζω ότι ο Άγιος Βασίλης έφερε μόνο τα δώρα "ουσιαστικά απαραίτητα" 🤷‍♀️😄

Αυτόματη μετάφραση:
lauarual
πριν από 5 έτη

Then you got socks and a shower gel? 😀

Daniel
πριν από 5 έτη

Χαχα, έχω ένα ζευγάρι σκουλαρίκια (αγόρασα στις εκθέσεις TODO X 1 $) 😣

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 έτη

Είμαι αργοπορημένος! Καλά Χριστούγεννα και καλές διακοπές

Αυτόματη μετάφραση:
YixingLao
πριν από 5 έτη

Thank you, you too. How is it with Christmas in Japan? Do you celebrate it there?

πριν από 5 έτη

Χαχα, έχω ένα ζευγάρι σκουλαρίκια (αγόρασα στις εκθέσεις TODO X 1 $) 😣

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 έτη

Do you still have these shops in Praguay? We've had many of those here in the Czech Republic, but they kind of disappeared...

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.