Μοιραστείτε τις εντυπώσεις ή τα αρνητικά σας σχετικά με το 8888.bg.
Προσωπικά, είμαι εξαιρετικά δυσαρεστημένος. Και από τη γενιά των κερδών. Υπάρχουν πολλές καταθέσεις και μόνο μία ανάληψη. Έχω δοκιμάσει επίσης διαφορετικούς παρόχους παιχνιδιών και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο αριθμητικός μέσος όρος σύμφωνα με το παιχνίδι μου, η πιθανότητα να κερδίσετε μια περιστροφή είναι μόνο 10%. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μπόνους, αλλά μερικά από αυτά έχουν πολύ δύσκολες συνθήκες.
Το νέο μπόνους είναι 200 BGN που παίζεται, παίρνετε μια περιστροφή στον τροχό. Και αυτός ο τροχός δίνει μόνο 3-5 δωρεάν περιστροφές αξίας 0,20 BGN. Εξαιρετικά γελοίο και σκωπτικό.
Τι νομίζετε ?
Please share your impressions or negatives about 8888.bg.
Personally, I am extremely dissatisfied. And from the generation of profits. There are many deposits and only one withdrawal. I have also tried different game providers and the result is the same. Arithmetic mean according to my game, the chance of winning a spin is only 10%. There are many different bonuses, but some of them have very difficult conditions.
The new bonus is BGN 200 played, you get a spin on the wheel. And this wheel gives only 3-5 free spins worth BGN 0.20. Extremely ridiculous and mocking.
What do you think ?