Λοιπόν, έστειλα ένα email με το εξής ερώτημα:
«Σε συνέχεια της προηγούμενης καταγγελίας μου σχετικά με πληρωμές προς ****.com, θα ήθελα να ζητήσω τα στοιχεία του/των παρόχου/ων υπηρεσιών πληρωμών που χειρίστηκαν αυτές τις συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των ποσών που διεκπεραιώθηκαν μέσω αυτών.»
Εάν η Yapily δεν είναι ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών, παρακαλώ δώστε την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας της οντότητας που είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία αυτών των πληρωμών, ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σας σχετικά με τα χρήματά μου.
Αλλά αν επιστρέψουν και πουν ότι η payop/transferop ήταν ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών, κάτι που πιστεύω ότι ισχύει όπως και στις δηλώσεις μου.
Τους έχω ήδη στείλει email χωρίς απάντηση, οπότε μόλις λάβω αυτές τις πληροφορίες από το yapily δεν είμαι σίγουρος τι μπορώ να κάνω με αυτές.
Είσαι το δεύτερο άτομο με το οποίο μίλησα και έλαβε επιστροφή χρημάτων, αλλά δεν ξέρω ποιος την έστειλε, οπότε όσο απελπισμένος κι αν ένιωθα, έχω την αίσθηση ότι και οι δικοί τους έχουν μια ελπίδα. Απλώς δεν είμαι και πολύ σίγουρος, αλλά προσπαθώ.
Ok so I have sent an email asking the following
"Following up on my previous complaint regarding payments to ****.com, I would like to request the details of the payment service provider(s) that handled these transactions, including the amounts that passed through them.
If Yapily is not the payment service provider, please provide the identity and contact details of the entity responsible for processing these payments so I can follow up regarding my funds."
But if they come back and say payop/transferop were the payment service provider, which I beleive they are as they are on my statements.
I have allready sent an email to them with no response so once I have this information from yapily I'm not sure what I can do with it.
Your the second person iv spoke to who reveived a refund but don't know who sent it, so as hopeless as iv felt, I feel theirs some hope I'm just not very clued up but I'm trying