Η Skinsmagnate αμφισβήτησε την επιστροφή χρημάτων. Ο Chase έκλεισε την υπόθεσή μου λέγοντας ότι η Skinsmagnate παρείχε αποδεικτικά στοιχεία. Η τράπεζα Chase δεν μου τα έδειξε. Νομίζω ότι τους ρώτησα 5 φορές.
Αρχικό μήνυμα από τον Chase:
"Γεια σας,
Λάβαμε απάντηση από την Sknsmgnt σχετικά με τις αμφισβητούμενες συναλλαγές σας (Αναφορές υπόθεσης: *** & ***).
Έχουν προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία θα μοιραστούμε σύντομα μαζί σας. Αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία σημαίνουν ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε περαιτέρω στην υπόθεση, επειδή δείχνουν ότι τα αγαθά παρασχέθηκαν... Έχω κλείσει τις υποθέσεις σας..."
Στο τέλος της ημέρας, ο Chase παραδέχτηκε έμμεσα ότι δεν έχουν αποδείξεις.
«...Ζητάμε από τον Έμπορο να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με αυτήν την υπόθεση.»
Skinsmagnate contested the chargeback. Chase closed my case saying Skinsmagnate provided evidence. Chase bank failed to show me the evidence. I think i asked them 5 times.
Initial message from Chase:
"Hi there,
We've heard back from Sknsmgnt about your disputed transactions (Case References: *** & ***).
They have provided evidence, which we'll share with you shortly. This evidence means we cannot take the case further because it shows the goods were provided...I've closed your cases..."
At the end of the day, Chase indirectly admitted they have no proof.
"...We are requesting the Merchant to provide evidences regarding this case."
Αυτόματη μετάφραση: