Ευχαριστώ για την υποστήριξη του Crypto που σκεφτόμουν ότι πρέπει να αποχωρήσω από αυτόν τον ιστότοπο, καθώς μου κάνει σκέψεις για τζόγο, αλλά μου αρέσει να βοηθάω άτομα που το χρειάζονται.
Σκεφτόμουν τις προάλλες να ξεφορτωθώ το smartphone μου, πήρα ένα δάνειο 25.000 £ με προσωπικά δάνεια Halifax για να πληρώσω το δάνειό μου στο σπίτι και μόλις πήρα το ποσό διακανονισμού £23.800, πήρα 24.800 £ στην τράπεζά μου, περιμένω την επιστροφή μου από την τράπεζα για skinsmgnate για £1600 δεν χρειάζομαι να πληρώσω τίποτα για να πληρώσω το σπίτι. χρήματα το Σαββατοκύριακο και μόλις εξαργύρωσα 10 χιλιάδες ομόλογα premium για να τα καλύψει
Thanks for the support Crypto I was thinking I need to get off this site as it gives me gambling thoughts but I like helping people who need it.
I was thinking the other day of getting rid of my smartphone ive took a £25000 loan out with Halifax personal loans to pay of my loan on the house and just got the settlement amount £23800 ive got £24800 in my bank im waiting on my refund from the bank for skinsmgnate for £1600 to pay the house loan then ive nothing left i need the refund to cover me this month I lost that money at the weekend and just cashed in 10k premium bonds as well to cover it
Αυτόματη μετάφραση: