Θα συμβούλευα όλους να μην κάνουν τον κόπο να έρθουν πια σε επαφή με αυτούς τους εμπόρους. Μόνο το 1% περίπου από αυτούς μπαίνουν στον κόπο να επιστρέψουν τα χρήματα απευθείας και ακόμα κι αν απαντήσουν, απλώς προσπαθούν να πάρουν πληροφορίες από εσάς... Απλώς πηγαίνετε στην τράπεζα και προσπαθήστε να το προσεγγίσετε από την καλύτερη οπτική γωνία. Μπέρδεψα ορισμένες από τις αντιστροφές χρεώσεων δίνοντας στους εμπόρους τα στοιχεία μου, τα χρησιμοποίησαν εναντίον μου για να δημιουργήσουν ψεύτικους λογαριασμούς και τιμολόγια κ.λπ...
Υπάρχουν κάποιες καταθέσεις που έκανα όπου ήμουν ειλικρινής σχετικά με τον τζόγο, επειδή είχα αρκετά στοιχεία για να αποδείξω ότι ήταν ξέπλυμα συναλλαγών. Για κάποιους άλλους όπου είχα βρει τον ιστότοπο των εμπόρων κλπ, τους είπα απλώς ότι αγόρασα αγαθά και δεν τα πήρα ποτέ. Να ανατρέχετε πάντα στους όρους και τις προϋποθέσεις των εμπόρων εάν μπορείτε να τους βρείτε, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς τους έχουν στον ιστότοπό τους.
Το πιο σημαντικό, πάρτε το ως ένα μάθημα για να μην παίζετε ποτέ ξανά γιατί αν συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτές τις ιστοσελίδες, θα συνεχίσουν να φτιάχνουν ψεύτικες εταιρείες κ.λπ. Όλα χρηματοδοτούνται με τα χρήματά ΜΑΣ...
Η ζωή μου δεν ήταν παρά άγχος και άγχος, οικονομικά και ψυχικά από τον περασμένο Δεκέμβριο εξαιτίας αυτού του bs. Έμαθα το μάθημά μου και προτρέπω όποιον από εσάς πάρει τα χρήματά του πίσω, να τα κρύψει και να μην πάει πίσω!
I would advise everyone to not even bother trying to contact these merchants anymore. Only about 1% of them even bother to refund directly and even if they do reply they just try and get information out of you... Just go to the bank and try approach it from the best angle. I have messed up some of my chargebacks by giving the merchants my details, they used them against me to create fake accounts and invoices etc...
There are some deposits I made where I was truthful about the gambling because I had enough evidence to prove it was transaction laundering. For some others where I had found the merchants website etc, I just told them I bought goods and never got them. Always refer to the merchants terms & conditions if you can find them, as most of them have these on their website.
Most importantly, take this as a lesson to never gamble again because if we all keep using these websites, they will continue to make fake companies etc. It is all being funded with OUR money...
My life has been nothing but stress and anxiety, financially and mentally since last December because of this bs. I've learnt my lesson and I urge any of you that do get your money back , hide it away and dont go back!
Αυτόματη μετάφραση: