Μόλις πληροφορήθηκα από την τράπεζά μου ότι η VISA τάχθηκε στο πλευρό της επεξεργασίας του PYD σχετικά με τη διαφωνία μου για την αντιστροφή χρέωσης. Αυτό παρά το γεγονός ότι α) το ιστορικό συναλλαγών του PYD έστειλαν στην τράπεζά μου κυριολεκτικά χωρίς να αθροίζονται £ στις συναλλαγές που είχα μαζί τους.
γ) Το PYD χρησιμοποιεί τον σωστό κωδικό MCC τυχερών παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά δεν έχει άδεια λειτουργίας στο ΗΒ, για το οποίο ενημέρωσα τη VISA με επιστολή από το UKGC
Η ειδοποίηση απόφασης που έλαβα ήταν τόσο ωμή όσο - η VISA αποφάσισε υπέρ του εμπόρου. Αυτό είναι όλο. Ούτε συλλογισμός, ούτε τίποτα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!
Η τράπεζα που τάχθηκε στο πλευρό μου στην αύξηση της αντιστροφής χρέωσης και συμφώνησε με τα αποδεικτικά στοιχεία μου, έχει πει βασικά σκληρά πράγματα.
Ποια είναι η προσφυγή μου εδώ; Συνήγορος και δυνητικά δικηγόρος; Σίγουρα για να έχει χρησιμοποιήσει τον σωστό κωδικό MCC στο Ηνωμένο Βασίλειο, το PYD πρέπει να έχει περάσει κάποιου είδους stress test από τη VISA για να το επιτρέψει αυτό;
Και γιατί η VISA θα εξακολουθούσε να συμπαρατάσσεται τώρα με τον έμπορο όταν αυτή η πληρωμή ήταν παράνομη και αντίκειται στους Όρους και Κλιματισμό της VISa;
Just had word from my bank that VISA have sided with PYD processing over my chargeback dispute. This despite a) PYD's transaction history they sent my bank literally not adding up in £ to the transactions I had with them b) PYD not adhering to their own T&Cs but more glaringly;
c) PYD using the correct gambling MCC Code in the UK but not having a license to operate in the UK, which I informed VISA of with a letter from the UKGC
The ruling notification I got was as blunt as - VISA have ruled in the merchant's favour. That's it. No reasoning, no nothing. THAT'S IT!
M y bank who has sided with me in raising the chargeback and agreed with my evidence have now basically said tough shit.
What's my recourse here? Omudsman and potentially a solicitor? Surely to have used the correct MCC code in the UK, PYD must have passed some kind of stress test from VISA to allow that?
And why would VISA now still be siding with the merchant when this payment was illegal and against VISa's own T&CS?
Αυτόματη μετάφραση: