Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας.
21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.
Έτσι, δημοσίευσα τις προάλλες ότι η Monzo απέρριψε τις αντιστροφές χρέωσης μου, σήμερα έλαβα άλλη μια επιστροφή χρημάτων από το 'Spaympf Orb' - απλώς δείχνει ότι ο έμπορος πρέπει να ειδοποιηθεί ακόμα και αν η αντιστροφή χρέωσης απορριφθεί.
So I posted the other day about Monzo rejecting my chargebacks, today I recieved another refund from 'Spaympf Orb' - just shows the merchant must get alerted even if the chargeback is rejected.
Άρα η nikotpf coolcs2 ltd και η nikotpf zenit marketing έχουν την ίδια διεύθυνση στο Λονδίνο. Και οι δύο πολωνοί υπήκοοι. Βρήκα τον καταχωρημένο ιδιοκτήτη της coolcs 2 ltd στο linkedin και θα στείλω email στον άλλο εργοδότη του, ώστε να γνωρίζουν τι είδους delicent προσλαμβάνουν.
So nikotpf coolcs2 ltd and nikotpf zenit marketing have the same address in london. Both polish nationals. I have found the listed owner for coolcs 2 ltd on linkedin and i will email his other employer so they know what type of delicvent they are hiring.
Νομίζω ότι θα κάνω μια καταγγελία στο natwest σχετικά με το πώς απέρριψαν τις αξιώσεις μου τον περασμένο χρόνο (Μάιο) και ίσως να αναφέρω ξανά την υπηρεσία που δεν ελήφθη και να αναφέρω τους κανόνες mcc;
Είχε κανείς επιτυχία με το Natwest;
I think I'm going to make a complaint to natwest about how they rejected my claims my last year (May), and perhaps quote again service not received and mention the mcc rules?
Μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών; Αμφιβάλλω ότι οι ιστότοποι τυχερών παιχνιδιών ανταποκρίνονται ούτως ή άλλως tbh
Did the funds go into your account on the gambling site? I doubt the gambling sites even respond anyway tbh
Πώς θα λειτουργούσε αυτό εάν ο λογαριασμός επαληθεύτηκε με διαβατήριο κλπ; Θα μπορούσε ο ιστότοπος τζόγου να αμφισβητήσει και με κάποιο τρόπο η απόδειξη ήταν από εμένα; Εβίβα
How would this work if account was verified with passport etc? Could the gambling site dispute and somehow proof was from me? Cheers
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.