Ναι, σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μοιραστήκατε εδώ. Έχω ήδη συμπεριλάβει αντίγραφα των FCA και MRC στο τελευταίο μου email. Θα δούμε πώς θα απαντήσουν τώρα. Υπερασπίζονται τον εαυτό τους λέγοντας ότι οι συναλλαγές έγιναν με τη διαδικασία 3DS και επιβεβαιώθηκαν μέσω SMS, και ως εκ τούτου δεν θα εκδώσουν επιστροφή χρημάτων. Το Mydates και το grottobook ανήκουν μαζί, αλλά αυτό που έχω αποφασίσει είναι ότι το helpersm πρέπει επίσης να είναι ένα από αυτά κατά κάποιο τρόπο. Λαμβάνω τα ίδια email ως απάντηση και από τους δύο εμπόρους.
Δυστυχώς, έχω τόσες πολλές ανοιχτές συναλλαγές που γίνεται δύσκολη η πρόσβαση ακόμη και στα κεφάλαιά μου. Πολλοί δεν απαντούν καν σε email. Νομίζω ότι οι περισσότεροι έμποροι απλώς αγνοούν τις έρευνες αυτές τις μέρες. Οι πρώτοι που επικοινώνησαν μαζί μου ήταν πιθανώς τυχεροί, αλλά όσο περισσότερες ερωτήσεις λαμβάνουμε, τόσο χαμηλότερες είναι οι πιθανότητες να ακούσουμε οτιδήποτε από αυτούς τους διεφθαρμένους αντιπροσώπους, δυστυχώς.
Έχετε ίσως κάποιο πρότυπο που έχετε χρησιμοποιήσει με επιτυχία για να δημιουργήσετε τουλάχιστον επαφή με τους εγκληματίες; Είμαι ευγνώμων για οποιαδήποτε βοήθεια. Η διεύθυνση email μου: Μ
Αυτόματη μετάφραση: