Διαπίστωσα ότι αφού επέστρεψα από μια περίοδο αποκλεισμού GAMSTOP (πριν εξαιρέσω ξανά την οποία έκανα πέρυσι) ορισμένοι ιστότοποι όπως η SkyBet, η Betfair (μέλος της ίδιας ομάδας πιστεύω) μου επέτρεψαν να έχω μόνο ένα μικρό όριο κατάθεσης μερικών εκατοντάδων το μήνα, αλλά έχετε δίκιο, υπάρχουν επίσης ελεγχόμενοι ιστότοποι που θα σας αφήσουν να χάσετε γελοία ποσά χωρίς ερωτήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Δεν θυμάμαι να έχασα τεράστια ποσά στους ρυθμιζόμενους ιστότοπους που προήλθαν από καταθέσεις μόνο κέρδη, αλλά μπορώ σίγουρα να σχετιστώ με το σκοτάδι που νιώθεις αφού χάσεις αρκετές χιλιάδες μέσα σε λίγες ώρες, πρέπει να είσαι δυνατός άνθρωπος για να το ξεπεράσεις αυτό νομίζω. Ξέρω ανθρώπους που δεν μπορούν να προχωρήσουν αν τους ξεσκίσουν για 50 £ για έναν μη τζόγο σκοπό.
I found that after coming back from a GAMSTOP exclusion period (before excluding again which I did last year) certain sites like SkyBet, Betfair (part of the same group I believe) only let me have a small deposit limit of a few hundred a month but you’re right, there are also regulated sites who will still let you lose ridiculous sums in short periods without any questions asked.
I don’t recall losing huge amounts on the regulated sites that was sourced from deposits only winnings but I can definitely relate to the darkness you feel after losing several thousand in a few hours, you have to be a strong person to get over that I think. I know people who cannot move on if they’re ripped off for £50 for a non-gambling purpose.