Νομίζω ότι μπορεί να τα βρήκα απλώς περιμένοντας τις εταιρείες της Νότιας Αφρικής να αποδεχτούν την εγγραφή μου, ώστε να μπορώ να ελέγξω πριν δώσω πληροφορίες που έψαχνα εδώ και μήνες
I think I may have found them just waiting for South African companies to accept my registration so I can check before giving out info I have been searching for months
Hiiiii, είμαι εντελώς νέος εδώ και νέος στην πιθανότητα! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σε ποια βάση θα μπορούσατε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω; Και αυτό μπορεί να γίνει και με τραπεζικά εμβάσματα;
Hiiiii, I am totally new here and new to the possibility! Can someone explain to me on what basis you could get your money back? And can this also be done with bank transfers ?
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.