Έτσι, πέρα από την προηγούμενη ανάρτησή μου, είχα προηγουμένως εγείρει διαφωνίες σχετικά με την πιστωτική μου κάρτα Mastercard, την πιστωτική κάρτα visa και τη χρεωστική κάρτα Mastercard.
Και για τις τρεις κάρτες, ήμουν απόλυτα ειλικρινής. Επισημάνθηκε ότι ο κωδικός MCC ήταν διαφορετικός και αυτό ήταν να παρακάμψει το μπλοκ τζόγου στις πιστωτικές κάρτες.
μέχρι εδώ:
Η πιστωτική κάρτα Mastercard φαίνεται να έχει διεκπεραιώσει τις διαφορές. Ακόμα κι αν είναι προσωρινό, δεν είναι ξεκάθαρη απόρριψη. Τα κεφάλαια προστέθηκαν εκ νέου ως "προσαρμογή διαφορών"
Πιστωτική κάρτα Visa Μου είπαν ότι πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα και ότι έπρεπε να τις αμφισβητήσω (κάτι που έκανα έκτοτε)
Χρεωστική κάρτα Mastercard - Δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα.
Όλα τα παραπάνω αναφέρθηκαν αυτήν την εβδομάδα και δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν έμπορο (ακόμα).
Έχετε επίσης συναλλαγές στο Revolut, αλλά αυτές είναι "μεταφορές", οπότε δεν νομίζω ότι μπορώ να τις αμφισβητήσω;
So further to my earlier post, I had previously raised disputes on my Mastercard credit card, visa credit card and Mastercard debit card.
for all three cards, I was completely honest. Highlighted the MCC code was different and that was to bypass gambling block on credit cards.
so far:
Mastercard credit card appears to have processed the disputes. Even if temporary, it’s not an outright rejection. Funds re-added as "dispute adjustment"
Visa credit card I’ve been told that they should refund and that I needed to dispute them (which I since did)
Mastercard debit card - I have not heard anything yet.
All of the above raised this week, and I haven’t contacted any merchants (yet).
Also have transactions on Revolut but these are "transfers" so don’t think I can dispute them?