Γεια,
Αναρωτιόμουν αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία, κατέθεσα χρήματα στο stake.com μου χρησιμοποιώντας τραπεζικό έμβασμα και χρησιμοποίησε το τρίτο μέρος Falcora Finance. Προφανώς δεν θα με άφηνε να αποσυρθώ και από τότε βασικά με έχουν μπλοκάρει. Αυτό ήταν πριν από 2 ημέρες και αναρωτιόμουν αν κάποιος πιστεύει ότι έχω την ευκαιρία να εξηγήσω στον Lloyds τι συνέβη. Ή μήπως δεν αξίζει τον κόπο αφού έχω διαβάσει ότι οι καταθέσεις μέσω τραπεζικής μεταφοράς δεν είναι δυνατό να αντιστραφούν. Αυτή θα είναι η πρώτη μου προσπάθεια αντιστροφής χρέωσης, εάν αυτό το κάνει πλέον δυνατό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Hi,
Wondered if anyone had a similar experience, I deposited money on my stake.com using bank transfer and they used the third party Falcora Finance. Obviously wouldn’t let me withdraw and have since basically blocked me. This was 2 days ago and wondering if anyone thinks I’ve got a chance if I explain to Lloyds what’s happened. Or is it not worth it since I have read bank transfer deposits are not possible to chargeback. This will be my first chargeback attempt if that makes it anymore possible. Thank you in advance.

εδώ είναι που παραπονιέστε ότι αυτή η εταιρεία χρειάζεται οπωσδήποτε να κλείσει όποιος πάει κοντά σε αυτόν τον ιστότοπο δεν θα πληρωθεί και τα στοιχεία της κάρτας σας θα πωληθούν. Το Dark Web και πολυάριθμες δόλιες προσπάθειες θα γίνονται συνεχώς. Προειδοποιήστε .ελέγξτε την κριτική Trustpilot