Καλησπέρα, πραγματικά χρήσιμο νήμα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να επικοινωνήσω με τους παρακάτω εμπόρους, φαίνεται ότι οι άνθρωποι πηγαίνουν απευθείας σε αυτούς και λαμβάνουν επιστροφές χρημάτων είναι σωστό; Αν ναι, μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τα στοιχεία επικοινωνίας για τα παρακάτω
- WINTERMDSE
- ΠΙΞΕΛΕΥΜ.ΙΟ
- FINNART.IO
- ZPDG
- ARTSTRID.COM
- SMPAYPF*GAMINGSTORE
- SMPAYPF*THEPLATINUM
- FOODFLIX
- PAPERTRAILMEDIA
- SMPAYPF*MAGINC
Είμαι αισιόδοξος για επιστροφές χρημάτων, έλαβα μια ζωντανή υπόθεση με τον Διαμεσολαβητή ότι κατά της πιστωτικής κάρτας MBNA, δεν με προστατεύουν και με αφήνουν να στοιχηματίζω όλα μου τα χρήματα.
Έχω θήκες με τη χρεωστική μου κάρτα Barclays, όχι για αντιστροφή χρέωσης, αλλά αμφισβήτησα τις συναλλαγές ισχυριζόμενος ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την υπηρεσία και τα αγαθά δεν παραλήφθηκαν, καθώς ας το πούμε σωστά, αυτοί οι ιστότοποι μας απέκλεισαν.
οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμάται
Άντι
Good evening, really useful thread, can anyone assist me in contacting the following merchants, it seems that people are going directly to them and getting refunds is this correct? If so can anyone assist with the contact details for the following
- WINTERMDSE
- PIXELEUM.IO
- FINNART.IO
- ZPDG
- ARTSTRID.COM
- SMPAYPF*GAMINGSTORE
- SMPAYPF*THEPLATINUM
- FOODFLIX
- PAPERTRAILMEDIA
- SMPAYPF*MAGINC
im hopeful of refunds, got a live case with the ombudsman that against MBNA Credit Card, more for them not protecting me and letting me spaff all my money on betting.
i have cases with my Barclays debit card, not for chargeback but I’ve disputed the transactions claiming I’m not happy with the service and the goods were not recieved as let’s have it right these sites have had us off.
any help appreciated
Andy
Αυτόματη μετάφραση: