Ποιος μπορεί να με βοηθήσει να έρθω σε επαφή με αυτούς τους εμπόρους;
- Χαστρικ
-Byte News
-Bp w φόρτωση
-Νιντζάσκ
Αυτόματη μετάφραση:
Georgey132
Χάλκινο
πριν από 1 έτος
Anyone had any luck with fomiline UAB - looks like it’s owned by some sort of crypto company ?
any help would be advised
Αυτόματη μετάφραση:
DynamoHarry
Diamond
πριν από 1 έτος
Did any one have luck with Kasha?
Αυτόματη μετάφραση:
Lucid_1337
Georgey132
Diamond
Georgey132
πριν από 1 έτος
They are Quickbit, and they dont care about us at all, they do everything to get peoples money..
Αυτόματη μετάφραση:
Aljosha93
Ασημένιο
Anonymized954
πριν από 1 έτος
Εάν κάποιος έχει οποιεσδήποτε συναλλαγές για το Instaxchange, το Kunava.io ή το cryptoyeah, ενημερώστε με, καθώς έχω τη διεύθυνση email των ιδιοκτητών. Δεν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα πια επειδή έβαλαν το όνομά μου στη μαύρη λίστα, αλλά δεν με πειράζει να μεταβιβάσω τις πληροφορίες
If anyone has any transactions for Instaxchange, Kunava.io or cryptoyeah let me know as I have the owners email address. They won’t refund me anymore because they black listed my name but i don’t mind passing on the information
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 έτος
Παρακαλώ δώστε μου τη διεύθυνση που χρειάζομαι επειγόντως
Αυτόματη μετάφραση:
makelios6
Anonymized954
Platinum
Anonymized954
πριν από 1 έτος
Φίλε χρειάζομαι διεύθυνση για το kunava
Αυτόματη μετάφραση:
makelios6
Dt100
Platinum
Dt100
πριν από 1 έτος
Φίλε μετά από έλεγχο πού έχω κάνει το national bet πρέπει να είναι απάτη.
Να μπορέσουμε να συγχρονιστούν Ε ώστε να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας
Hi all. Also I am just finishing up my emails with Instaxchange so will be posting emails later today but make sure you review them on trust pilot. I received responses from them instantly
Αυτόματη μετάφραση:
Dt100
Diamond
xbigguyxxx
πριν από 1 έτος
Τότε δεν έφτασα πουθενά με το Cardaq
Never got anywhere with cardaq then
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 έτος
They are not saying no. Mention the FCA and CC them in the email, explain to Cardaq there is no websites for the merchants in question. Which is part of their T&Cs. There is no means of contact so you can't resolve the issue this way.
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.