Ok it shows as Uk on my Virgin Credit card ive raised a chargeback on it which is in progress
My bank says this company Kinghills used sumup a Uk regulated payment app used by taxi drivers etc ? they do not allow gambling payments its illegal it states ive emailed them no reply yet from sumup [email protected]
Έκανα εγγραφή σε ένα καινούργιο καζίνο με την ονομασία national bet ίδρυση τον 09/2024 με έδρα την Κύπρο.
Έχασα 800 ευρώ εντελώς απροειδοποίητα μου έκλεισαν τον λογαριασμό με ταμειακο υπόλοιπο 100 ευρώ και με δελτίο στοιχήματος εν εξελίξει που δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ.
Επικοινωνώ μαζί τους ζητώντας τουλάχιστον τα χρήματα μου που είναι μέσα και μου απαντούν γενικολογα ότι το κοιτάζουν
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.