Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας.
21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.
Το Easytransac μπορεί να απαντήσει στον trustpilot μου και να το αφαιρέσει επειδή είναι "συκοφαντικό", αλλά δεν μπορεί να απαντήσει στα δικά του email. Παραβιάζουν τους δικούς τους κανόνες συναλλαγών με την Ewave. Αλλά δεν θέλουν να μάθουν για αυτό. Θα τους αναφέρω και στις γαλλικές αρχές.
Easytransac can respond to my trustpilot and get it taken down for being "defamatory" but they can't respond to their own emails. They breach their own t&Cs by doing business with Ewave. But they don't want to know about that. I'm going to report them to the french authorities also.
Έχει κανείς κάποιο email ή επικοινωνία με τη "LUXTEL"; Έχω δει περισσότερους ανθρώπους σε αυτό το νήμα να ρωτούν αλλά κανείς δεν φαίνεται να βρίσκει επαφή μαζί τους...
Anyone please have any email or contact to "LUXTEL"? I have seen more people in this thread ask but no one seems to find any contact to them...
Περιμένω από τα μέσα Μαΐου για επιστροφή χρημάτων από το Transact, δεν υπάρχει τίποτα στον λογαριασμό, επικοινώνησα μαζί τους χθες και μου λένε ότι έλαβα ήδη τα χρήματά μου χαχα…
Been waiting since middle of may for a refund from Transact, stil nothing on the account, been in contact with them yesterday and they say i recived my money already haha…
Στείλτε τους αριθμούς στην τράπεζά σας, μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθήσουν την επιστροφή χρημάτων. Είναι σαν ένας αριθμός παρακολούθησης για μια αποστολή δεμάτων
Send the numbers to your bank, they can use them to track the refund. It's like a tracking number for a parcel shipment
Schick die Nummern an deine Bank, die können damit die Rückerstattung verfolgen. Ist quasi wir eine Sendungsverfolgungsnummer einer Paketsendung
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.