Γεια σας. Είμαι εγγεγραμμένος χρήστης στο RGIAJ. Και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με αυτά τα καζίνο. Είμαι από την Ισπανία και αυτά τα καζίνο είναι προφανώς απαγορευμένα στη χώρα επειδή δεν έχουν ισπανική άδεια. Οι Quickwin, Mystake και 22bet δεν συνεργάζονται φιλικά. Ξεκίνησα τις διαδικασίες με την τράπεζα σχετικά με τη συναλλαγή Mystake 11950 και απέρριψαν και τις δύο αξιώσεις (μία για πιστωτική κάρτα και η άλλη για συναλλαγή Openbanking εντός της πλατφόρμας καταθέσεων της Revolut). Και έλαβα επιστροφή 5000 από την 22bet αφού ενημέρωσα την τράπεζα και επισύναψα επίσημα έγγραφα.
Αυτή τη στιγμή διερευνούν μια καταγγελία για να δουν αν έχουν κάνει κάποιο λάθος. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Γνωρίζει κανείς;
Το τμήμα MyStake (ήμουν ήδη εγγεγραμμένος στο RGIAJ, αλλά η τράπεζα δεν το γνώριζε από εμένα· δεν ξέρω αν θα έπρεπε να το γνωρίζουν). Το ίδιο μοτίβο επαναλήφθηκε το 2024, με υψηλότερα ποσά.
Δεν ξέρω αν έπρεπε να είχε χτυπήσει κάποιος συναγερμός ή κάποιο είδος κλειδώματος.
Το τμήμα MyStake έχει κλιμακωθεί στην Τράπεζα της Ισπανίας.
Γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι εφικτό; Ή πώς μπορώ να προχωρήσω; Τι πρέπει να κάνω; Κάποια εμπειρία;
Σας ευχαριστώ πολύ.