Χρησιμοποίησα τους δύο για αυτό, καθώς είναι στην ιστοσελίδα τους. Αν πάτε στο obelrix.com, έχει επίσης έναν αριθμό τηλεφώνου, αλλά εκείνη συνέχισε να λέει ότι τους στέλνει email, κανείς δεν απάντησε ποτέ στα email, αλλά μου επέστρεψαν τα χρήματα φίλε.
I used them two for it as they are on them website if you go to that obelrix.com it also has a phone number but she did just keep saying email them nobody ever responded to emails but they refunded mate
Γεια σας. Δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση στο παράπονό μου. Έγραψα ξανά στον Xpate, αναφέροντας ότι είχα ήδη υποβάλει παράπονο. Έγραψα επίσης ότι περιμένω την επιστροφή των χρημάτων μου. Αλλά μέχρι στιγμής, καμία αντίδραση.
Γεια σας. Συνέχισα να γράφω στο XPate, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει καθόλου. Ίσως δεν είναι η σωστή διεύθυνση email. Έχω επίσης υποβάλει αίτημα επιστροφής χρημάτων μέσω της τράπεζάς μου, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση.
Γεια σας. Μετά από αρκετά email, η Xpate απάντησε τελικά ότι δεν μπορούσε να βρει τις συναλλαγές μου στο σύστημά της. Μου συνέστησαν να επικοινωνήσω είτε με την τράπεζά μου είτε απευθείας με τον ιστότοπο όπου πραγματοποίησα την πληρωμή.
Hi. I've already filed a complaint, submitted a chargeback request through my bank, and contacted Xpate again, asking them to refund my money. But they still haven't responded. My bank told me the process could take around 45 days, so I'm waiting.
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.