Χρησιμοποίησα τους δύο για αυτό, καθώς είναι στην ιστοσελίδα τους. Αν πάτε στο obelrix.com, έχει επίσης έναν αριθμό τηλεφώνου, αλλά εκείνη συνέχισε να λέει ότι τους στέλνει email, κανείς δεν απάντησε ποτέ στα email, αλλά μου επέστρεψαν τα χρήματα φίλε.
I used them two for it as they are on them website if you go to that obelrix.com it also has a phone number but she did just keep saying email them nobody ever responded to emails but they refunded mate
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα
What descriptor was these refunds for please
Αυτόματη μετάφραση:
Waldo1984
Arra89
Diamond
Arra89
πριν από 1 μήνα
Wow that's crazy what merchants did you put forward?
Αυτόματη μετάφραση:
Foxtrot90
Waldo1984
Platinum
Waldo1984
πριν από 1 μήνα
Mine was only a couple of days about 10 days ago, it was pretty quick my side. I only had one descriptor though
Αυτόματη μετάφραση:
pl4yer24
Ασημένιο
πριν από 1 μήνα
Guys, what exactly did you write to Cardaq to request refunds and actually receive them?
Αυτόματη μετάφραση:
Arra89
Waldo1984
Platinum
Waldo1984
πριν από 1 μήνα
Euflopqi I believe
Αυτόματη μετάφραση:
Lisa2
Χρυσό
πριν από 1 μήνα
Hi. I've submitted a complaint against Xpate and am now waiting for their response. Has anyone here actually managed to get a refund from Xpate?
Αυτόματη μετάφραση:
DjumK
johnmaddisonn1
Χρυσό
johnmaddisonn1
πριν από 1 μήνα
Hi. Thanks for the information. Did you file a chargeback through your bank? And if so, what was Xpate's response?
Αυτόματη μετάφραση:
DjumK
Org1991
Χρυσό
Org1991
πριν από 1 μήνα
Hi. Mine was DCT. My bank informed me that it was processed by Walleto.
Αυτόματη μετάφραση:
DjumK
Org1991
Χρυσό
Org1991
πριν από 1 μήνα
Hi. Walleto got back to you pretty quickly. Was your transaction descriptor DCT?
Αυτόματη μετάφραση:
DjumK
Loo76
Χρυσό
Loo76
πριν από 1 μήνα
Hi. DCT is processed by Walleto. As for just NFRAME, it's processed by Xpate Ltd.
Αυτόματη μετάφραση:
voodoo4
Macke96
Ασημένιο
Macke96
πριν από 1 μήνα
Γεια σας. Δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση στο παράπονό μου. Έγραψα ξανά στον Xpate, αναφέροντας ότι είχα ήδη υποβάλει παράπονο. Έγραψα επίσης ότι περιμένω την επιστροφή των χρημάτων μου. Αλλά μέχρι στιγμής, καμία αντίδραση.
Αυτόματη μετάφραση:
voodoo4
Lisa2
Ασημένιο
Lisa2
πριν από 1 μήνα
Γεια σας. Συνέχισα να γράφω στο XPate, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει καθόλου. Ίσως δεν είναι η σωστή διεύθυνση email. Έχω επίσης υποβάλει αίτημα επιστροφής χρημάτων μέσω της τράπεζάς μου, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση.
Αυτόματη μετάφραση:
billi85
johnmaddisonn1
Ασημένιο
johnmaddisonn1
πριν από 1 μήνα
Γεια σας. Μετά από αρκετά email, η Xpate απάντησε τελικά ότι δεν μπορούσε να βρει τις συναλλαγές μου στο σύστημά της. Μου συνέστησαν να επικοινωνήσω είτε με την τράπεζά μου είτε απευθείας με τον ιστότοπο όπου πραγματοποίησα την πληρωμή.
Αυτόματη μετάφραση:
billi85
voodoo4
Ασημένιο
voodoo4
πριν από 1 μήνα
Έχεις δίκιο. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει επιστροφή χρημάτων ούτε από την ιστοσελίδα ούτε από το Xpate.
Αυτόματη μετάφραση:
keejan
Platinum
πριν από 1 μήνα
Πρέπει να υποβάλετε αντιστροφές χρεώσεων στο Xpate. Τότε αυτοί οι απατεώνες δεν θα έχουν καμία πιθανότητα. Απλώς θα σας αγνοήσουν.
Αυτόματη μετάφραση:
johnmaddisonn1
DjumK
Ασημένιο
DjumK
πριν από 1 μήνα
Hi. I've already filed a complaint, submitted a chargeback request through my bank, and contacted Xpate again, asking them to refund my money. But they still haven't responded. My bank told me the process could take around 45 days, so I'm waiting.
Αυτόματη μετάφραση:
johnmaddisonn1
billi85
Ασημένιο
billi85
πριν από 1 μήνα
Hi. It seems Xpate gives everyone the same response. That's really strange.
Αυτόματη μετάφραση:
Romeo87
Diamond
πριν από 1 μήνα
Γνωρίζει κανείς ποιον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών χρησιμοποιεί η Globalfin.uk;
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Αυτόματη μετάφραση:
Loo76
Diamond
DjumK
πριν από 1 μήνα
Γεια σας. Το DCT επεξεργάζεται η Walleto. Όσο αφορά μόνο το NFRAME, το επεξεργάζεται η Xpate Ltd.
Hi. DCT is processed by Walleto. As for just NFRAME, it's processed by Xpate Ltd.
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα
Does walletto give refunds?
Αυτόματη μετάφραση:
Loo76
Diamond
πριν από 1 μήνα
What other bank descriptors does Walletto use?????
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.