Το δικό μου πήγε το Strsifht μου στην τράπεζά μου. Δεν είδα ποτέ καμία σελίδα επεξεργασίας κ.λπ. Πού είναι ο αριθμός συναλλαγής που είδες;
Mine took my Strsifht to my bank. I never saw any processing page etc. where is the transaction number you saw?
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 ώρα
Είναι αρκετά προφανές στο τέλος της συναλλαγής φίλε, αν δεν το έβλεπες, δεν θα είχες διεκπεραιωθεί από την novacasp. Αν δυσκολεύεσαι για αντιστροφή χρέωσης, θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις τη στρατηγική του παράνομου εμπόρου... παρέχουν ανεπαρκή αποδεικτικά στοιχεία με τη μορφή τιμολογίων... απλώς δώσε τα δικά σου που σου ΕΣΤΕΙΛΑΝ 💪 υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω.
It’s a fairly obvious 1 to see at the end of the transaction mate if you didn’t see it you wouldn’t have been processed by novacasp. If you are struggling for a chargeback , might I suggest taking the strategy of the illegal merchant.. they provide poor evidence in the shape of invoices… just provide your own that they SENT you 💪 plenty apps out there.
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.