Θα ήμουν ευγνώμων αν γνωρίζεις κάτι για το pnmm Βαρσοβία Πολωνία
Αυτόματη μετάφραση:
Anonymized1159
Platinum
πριν από 4 μήνες
Connect*service anyone?
Αυτόματη μετάφραση:
Materialgirl84
makelios6
Diamond
makelios6
πριν από 4 μήνες
Any address ? Can you ask bank for address ?
Αυτόματη μετάφραση:
makelios6
Materialgirl84
Platinum
Materialgirl84
πριν από 4 μήνες
Όχι το μόνο που γνωρίζω είναι ότι η εταιρεία αυτή εδρεύει στη πρωτεύουσα της Πολωνίας Βαρσοβία.
Την χρησιμοποίησε το καζίνο spinbetter
Αυτόματη μετάφραση:
mausm
Romeo87
Ασημένιο
Romeo87
πριν από 4 μήνες
Θα μπορούσατε να ελέγξετε το κυπριακό εμπορικό μητρώο για να δείτε ποιος είναι ο διευθυντής της Nordeto Ltd. Αυτά τα άτομα είναι συχνά απλώς πρόσωπα. Μερικές φορές, όμως, το να επικοινωνήσετε μαζί τους προσωπικά και να τους επισημάνετε ότι παρέχουν υπηρεσίες πληρωμών σε τρίτους χωρίς άδεια, παραβιάζοντας τους κανονισμούς για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες κ.λπ., κάνει θαύματα.
Όπως είπα, το καζίνο τελικά μου επέστρεψε τα χρήματά μου, οπότε δεν το έψαξα περαιτέρω.
Αυτόματη μετάφραση:
Romeo87
Materialgirl84
Diamond
Materialgirl84
πριν από 4 μήνες
Μπόρεσες να μάθεις κάτι γι' αυτούς; Είναι σαν φαντάσματα, δεν μπορείς να βρεις τίποτα απολύτως!
Αυτόματη μετάφραση:
Materialgirl84
makelios6
Diamond
makelios6
πριν από 4 μήνες
Who do you bank with …?
can you ask on the bank chat for the address of the merchant ?
Αυτόματη μετάφραση:
Romeo87
mausm
Diamond
mausm
πριν από 4 μήνες
Ο Μπιρούτε Μαζαουσκάιτε είναι ο σκηνοθέτης, αλλά δύσκολα μπορείς να βρεις τίποτα γι' αυτόν! Όλο αυτό είναι δύσκολο...
Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο Mellow.dating και στη συνέχεια καταθέτετε χρήματα, ο ιστότοπος συνδέεται με μια πύλη πληρωμών που ονομάζεται shiftou.com. Έχω επίσης δει αυτήν την πύλη πληρωμών σε ορισμένους ιστότοπους που σχετίζονται με το skin, αλλά δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν ή μέσω ποιου αγοραστή πραγματοποιούνται αυτές οι πληρωμές.
Η τράπεζά σας ενδέχεται να είναι σε θέση να σας ενημερώσει ποιος είναι ο αγοραστής.
Αυτόματη μετάφραση:
Romeo87
mausm
Diamond
mausm
πριν από 4 μήνες
Ευχαριστώ για τον κόπο σου, κολλητή μου 🤝👍🏻
Αυτόματη μετάφραση:
Romeo87
Materialgirl84
Diamond
Materialgirl84
πριν από 4 μήνες
Ναι, στο Worfix. Ούτε εσύ μπορείς να βρεις τίποτα γι' αυτόν.
Έχετε κάποια ιδέα πώς μπορώ να την φέρω σε επαφή;
Αυτόματη μετάφραση:
mausm
Ασημένιο
πριν από 4 μήνες
Κάποιος εδώ ρώτησε για το SP Wallet. Μπορεί να είναι το SPOYNT. Οι επιστροφές χρημάτων μου για το SP Wallet εκδόθηκαν με το διαφορετικό όνομα SPH WLT. Μία υπηρεσία που προσφέρει το SPOYNT είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι που ονομάζεται spush.co.uk.
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.