Όχι, έχω φτάσει σε αδιέξοδο. Για να είμαι δίκαιος, έχω φτάσει σε αδιέξοδο με αυτούς που γνωρίζω!! Πώς γίνεται η επιστροφή χρημάτων σε όλους; Απλώς λένε ότι καμία υπόθεση δεν έχει κλείσει για μένα. Προφανώς μου διαφεύγει κάτι 🙈 Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει. Ήμουν ειλικρινής με την τράπεζα. Πήγα στον διαμεσολαβητή, αλλά ούτε αυτοί ενδιαφέρονται 😭
Nope, hit a dead end. To be fair I've hit a dead end with the ones I do know!! How is everyone getting refunded. They just say no case closed to me. I'm clearly missing something 🙈 would appreciate if anyone can help. I was honest with the bank. Went to ombudsman but they're not interested either 😭
Νομίζω ότι το fstcn μπορεί να είναι το faxpol poland. Μπορείς να το βάλεις στο υπολογιστικό φύλλο και να μου πεις αν τα κατάφερες ή όχι, γιατί κι εγώ τους κυνηγάω;
i think fstcn might be faxpol poland. Could you put this on the spreadsheet and let me know whether you're successful or not as I'm after them too
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.