Ο Διαμεσολαβητής είναι απαίσιος - αρχικά υπέβαλα αίτηση από την πιστωτική μου κάρτα MBNA μέσω αυτών και ακολούθησα την οδό MCC - μπλοκάρισμα τζόγου κ.λπ.
αλλά το απέρριψαν - ο διαμεσολαβητής επικοινώνησε μαζί μου και με ενημέρωσε ότι το παράπονό μου σχετίζεται περισσότερο με την προσιτή τιμή του τι συνέβη - όταν το ανέλυσα, η MBNA επεξεργάστηκε συναλλαγές αξίας 80.000 λιρών σε μια περίοδο 2 ετών.
Έτσι, τώρα, με τη συμβουλή του Συνηγόρου, επέστρεψα στην MBNA και τους ρώτησα πώς πίστευαν ότι θα μπορούσα να αντέξω οικονομικά αυτές τις συναλλαγές, κυριολεκτικά χιλιάδες την εβδομάδα, όταν ήξεραν ότι το 2024 ήμουν εθισμένος στον τζόγο - ο Συνήγορος είπε ότι αυτό δίνει μια διαφορετική εκδοχή σε σχέση με την εσφαλμένη κωδικοποίηση MCC - να ακολουθήσω την πορεία του απρόσιτου και ανεύθυνου δανεισμού.
ελπίζω ότι αυτό βοηθάει
Ombudsman is awful - I initially claimed from my MBNA credit card with them and went down the MCC route - gambling block etc.
but they rejected it - the ombudsman contacted me and advised that my complaint sits with more the affordability of what happened - when I broke it down MBNA processed £80,000 worth of transactions in a 2 year period.
so now on the ombudsman’s advice I’ve gone back to MBNA and asked them how they thought I could afford these transactions, literally thousands per week, when they knew in 2024 I was addicted to gambling - the ombudsman said it puts a different spin on it as opposed to incorrect MCC coding - go down the route of unaffordable irresponsible lending.
hope that helps
Αυτόματη μετάφραση: