Πήρα τα πάντα πίσω από την Floxydy μέσω τραπεζικής αντιστροφής χρημάτων. Έστειλα δεκάδες email και μου είπαν ψέματα, λέγοντας ότι δεν είχαν καμία συναλλαγή, ότι δεν τις είδαν, κ.λπ.
Όσον αφορά την Visioforge, προσέλαβα έναν Πολωνό δικηγόρο ο οποίος υπέβαλε αγωγή για πληρωμή. Αναμένουμε δικαστική απόφαση. Έχω στείλει email, αλλά καμία απάντηση.
Όσο για τον Shortsy, τους στέλνω email αυτή τη στιγμή. Θα δω τι θα συμβεί και θα λάβω τα κατάλληλα μέτρα.
Υ.Γ. Νομίζω ότι υπήρχαν πάρα πολλές αντιστροφές χρεώσεων για το Floxydy, επειδή ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας :)
I got everything back from Floxydy through a bank chargeback. I sent dozens of emails, and they lied to me, saying they didn't have any transactions, that they didn't see them, etc.
Regarding Visioforge, I hired a Polish lawyer who filed a lawsuit for payment; we're waiting for a court order. I've sent emails, but no response.
As for Shortsy, I'm sending them an email right now. I'll see what happens and take appropriate action.
P.S. I think there were too many chargebacks for Floxydy, because the website is down :)
Αυτόματη μετάφραση: