Πώς μπορώ να παρακάμψω την τράπεζα λέγοντας ότι εξουσιοδοτήσατε την πληρωμή μέσω security push;
How do you get around the bank saying you authorised the payment through security push ?
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 μήνες
Έχω κι εγώ την ίδια ερώτηση. Αμφισβητώ τις χρεώσεις, λέγοντας «το προϊόν δεν παραδόθηκε», αλλά τις ακυρώνουν, λέγοντας ότι αποδέχτηκα τη χρέωση μέσω του συστήματος ασφαλείας. Κάποια συμβουλή;
If its revolut its cause they work with the scammers, no doubt they are the acquiring bank for a lot of these transactions. They stall, lie and misinform. They cancel chargebacks and change to fraud so they can decline based on authorisation.
Γεια σας, έχω όλες αυτές τις επιχειρήσεις στη λίστα μου. Αν κάποιος έχει πληροφορίες για κάποια από αυτές και θα ήθελε να βοηθήσει, θα ήμουν πολύ ευγνώμων. Ευχαριστώ!
Αυτό ακριβώς μου συνέβη. Εκτός από την ακύρωση των διαφορών μου, κατηγοριοποιούν πολλές άλλες απευθείας ως απάτη (παρόλο που τις κατηγοριοποίησα ως μη παραδοθέν προϊόν) και τις ακυρώνουν αυτόματα. Τι μπορεί να γίνει γι' αυτό; Κατάφερα να ανακτήσω ορισμένες χρεώσεις, αλλά δυστυχώς, έχω ακόμα πολλές να ανακτήσω...
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.