Γεια σε όλους,
Κατάθεσα χρήματα στο Sportaza και ήμουν VIP πελάτης εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας εβδομαδιαία cashbacks κ.λπ. Εδώ και αρκετό καιρό, δεν υπάρχει cashback, παρόλο που ισχυρίζονται ότι είναι διαθέσιμο στο live chat. Αντί για ένα υψηλό τριψήφιο ποσό, έλαβα περίπου 30€. Τώρα έχω παρατηρήσει ότι δεν απαντούν πλέον στα email, ούτε καν ο VIP manager μου (ο οποίος φαίνεται να έχει εξαφανιστεί).
Επιπλέον, έχω παρατηρήσει ότι η διεύθυνση URL/domain έχει αλλάξει (πρώην sportaza.com, τότε sportaza-5XXX.com, τώρα sportaza-7653.com). Επιπλέον, μια εταιρεία από την Κόστα Ρίκα αναφέρεται πλέον ως ο διαχειριστής του ιστότοπου. Αυτό μου φαίνεται πολύ ύποπτο και θα ήθελα να ακυρώσω τις πρόσφατες συναλλαγές μου, καθώς πρόκειται σίγουρα για περίπτωση απάτης ή νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και δεν θέλω να εμπλακώ.
Οι τελευταίες συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν μέσω Wise και κάρτας VISA. Ο έμπορος ήταν η ZENTORIA LIMITED.
Έχει κανείς εμπειρία με το Wise και τέτοιου είδους αιτήματα αντιστροφής χρέωσης; Κάνουν πολλές ερωτήσεις στην εφαρμογή. Οι συναλλαγές γίνονται δύο εβδομάδες πριν.
Αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει: Θα τον αντάμειβαζα κι εγώ 🙂.
Το email μου: [email protected]
Αυτόματη μετάφραση: