Δεν έχω email ή οτιδήποτε άλλο για το κατάστημα santcorn, καθώς έχω μόνο μία συναλλαγή μαζί τους στην τράπεζά μου, αλλά η διεύθυνσή τους στην τράπεζά μου λέει 196 High Road, santacorn shop, Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, αν αυτό σας βοηθάει καθόλου.
I dont have email or anything for santcorn shop as only have one transaction to them on my bank but there address on my bank says 196 High road santacorn shop London GBR if that helps u at all.
Γεια σας, λάβατε ποτέ επιστροφή χρημάτων; Έχω περίπου το ίδιο ποσό, ίσως και λίγο περισσότερο, δεν έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη στο να είμαι δίκαιος με αυτούς τους απατεώνες;
Hi did you ever get a refund i have around the same amount maybe a little more , got no faith anymore tho to be fair with these scam artist
Δεν έχω email ή οτιδήποτε άλλο για το κατάστημα santcorn, καθώς έχω μόνο μία συναλλαγή μαζί τους στην τράπεζά μου, αλλά η διεύθυνσή τους στην τράπεζά μου λέει 196 High Road, santacorn shop, Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, αν αυτό σας βοηθάει καθόλου.
I dont have email or anything for santcorn shop as only have one transaction to them on my bank but there address on my bank says 196 High road santacorn shop London GBR if that helps u at all.
Το υπέθεσα με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία που ζήτησαν. Τα οποία αρνήθηκαν να παράσχουν με το σκεπτικό ότι θα έθετα τον εαυτό μου εκτεθειμένο σε περαιτέρω δόλιες δραστηριότητες και δεν έχω ποτέ χρειαστεί υπηρεσίες μετάφρασης. Προσπαθώ να βρω έναν επεξεργαστή πληρωμών και να συγκεντρώσω το ποσό μέσω αυτού.
I guessed as much with the evidence they asked for. Which have have declined to provide on the basis that I would leave myself open to further fraudulent activity and I have never required translation services. I’m trying to find payment processor and raise it through them
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.