Βοηθήστε με να βρω μια διέξοδο από την κατάσταση! Κέρδισα 200 ευρώ στο bookmaker PINNACLE, δεν έχω κανένα δικαίωμα να κάνω ανάληψη στην κάρτα, γράφουν από την υπηρεσία υποστήριξης και μετά δημιούργησα ένα πορτοφόλι Skrill για πλασματικά δεδομένα και τώρα δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό στο πορτοφόλι Skrill, πες μου πώς να λύσετε το πρόβλημα; το πορτοφόλι Skrill μου, δεν μπόρεσα να στείλω ανάληψη, αφού είχα εγγραφεί σε άλλο ταχυδρομείο και τα μηνύματα στο γραφείο και στο πορτοφόλι πρέπει να είναι τα ίδια. Δίνω τα μισά κέρδη αν βρούμε κάποια λύση
Help me find a way out of the situation! I won 200euro at the PINNACLE bookmaker, I have no right to withdraw to the card, they write from the support service, then I created a Skrill wallet for fictitious data, and now I can not confirm the account in the Skrill wallet, tell me how to solve the problem? my Skrill wallet, I could not send a withdrawal, since I was registered to another mail, and the mails in the office and in the wallet must be the same. I give half of the winnings if we find a solution somehow
Помогите найти выход из ситуации!Я выиграл 200euro в букмейкерской конторе PINNACLE ,вывести на карточку не имею право пишут из службы поддержки,тогда я создал кошелек скрилл на выдуманные данные,и теперь не могу подтвердить аккаунт в кошельке Skrill,подскажите как решить проблемму?на свой кошелек Skrill я не мог отправить вывод,так как зарегестрирован на другую почту,а почты в конторе и в кошельке должны совпадать.Даю половину от выигрыша если найдем решение како-нибудь