Αρχική σελίδαΦόρουμΔιαγωνισμοί[CLOSED] Christmas competition for 3x $100 Amazon voucher!

[CLOSED] Christmas competition for 3x $100 Amazon voucher! (σελίδα 4)

187.361 προβολές 422 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
1...3 4 5...22
Αυτή η συνομιλία είναι κλειδωμένη
Daniel
πριν από 4 έτη
bggrgb

Τηλέφωνο

Αυτόματη μετάφραση:
Daniel
πριν από 4 έτη
uagrgb

Το δώρο που πήρα ήταν μια πιτζάμα panda και ένα σκεπασμένο τραπέζι με θαλασσινά και τεκίλα με λάιμ👍🐼

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 έτη
rugrgb

Το καλύτερο δώρο ήταν μετά από τρία χρόνια απουσίας από το σπίτι, η Οικογένεια να γιορτάσουμε το νέο έτος με παιδιά και γυναίκα!!!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 έτη
gbgr

best Christmas gift was visiting my mum and sister after not seeing them for about ten years, very nervous but after landing i saw them , its so weird how time flies and memories stay

πριν από 4 έτη
gbgr

Merry Christmas

πριν από 4 έτη
gbgr

The Best gift to me i win more and we have celebrate 🥳 with my family

Daniel
πριν από 4 έτη
rugrgb

Ο άντρας μου μου έδωσε μια κιθάρα ... τι καλύτερο ... γιατί η ψυχή πάντα τραγουδάει, και στη λύπη και στη χαρά !!!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 έτη
gbgr

The best gift to me is my girl friend accept my love and we married

πριν από 4 έτη
gbgr

The best present for Christmas is my girlfriend... that day we are kiss first time. 💜

πριν από 4 έτη
rugrgb

Το 1996, ήμουν 4 χρονών χωρίς μήνες, γιατί δεν μου άρεσαν τα αυτοκίνητα) ... Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ήταν file φωτογραφίες από το Διαδίκτυο!

Ο σιδηρόδρομος είναι "σοβιετικός", αν και δεν ήταν καινούργιο, και μου το παρουσίασαν από ανάγκη, ωστόσο, ήταν το καλύτερο δώρο,

από τις καλύτερες μέρες της παιδικής μου ηλικίας! =)

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 έτη
bggrgb

Ουάου

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 έτη
gbgr

When I was about 5 years old I received the Heman and masters of the universe castle and I loved it and got so much fun from it.. now 37!!

πριν από 4 έτη
gbgr

The best Christmas gift what I have received is a Christmas kiss from my daughter in law when she was 3 years old.

ozerovalida
πριν από 4 έτη
gbgr

I had a similar railway as well when I was young. It wasn't new, my dad used to play with it 😀

πριν από 4 έτη
esgrgb

μια πορσελάνινη κούκλα. αυτό ήταν πριν από πολλά πολλά χρόνια!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 έτη
esgrgb

Στην Κούβα δεν λαμβάνουμε πολλά δώρα τα Χριστούγεννα 🎄 αλλά νομίζω ότι το καλύτερο δώρο ήταν αναμφίβολα η Βίβλος. Γνώρισα τον Θεό 🙌 και άλλαξε τη ζωή μου αλλά και την τύχη μου. Από τότε νιώθω πιο τυχερός. Μια τεράστια αγκαλιά. καλή τύχη και ευλογίες σε όλους. 🙂

ΓΚΟΥΓΚ ΤΥΧΗ!

🎅

Στην Κούβα δεν λαμβάνουμε πολλά δώρα τα Χριστούγεννα 🎄 αλλά νομίζω ότι το καλύτερο δώρο ήταν αναμφίβολα η Βίβλος. Γνώρισα τον Θεό 🙌 και άλλαξε τη ζωή μου αλλά και την τύχη μου. Από τότε νιώθω πιο τυχερός. Μια τεράστια αγκαλιά. καλή τύχη και ευλογίες σε όλους. 🙂

!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !

🎅

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 έτη
gbgr

The best Christmas gift for me was a spin in crazy time pachinko 500x 250000INR I won in single spin

πριν από 4 έτη
esgrgb

Η αλήθεια είναι ότι δεν έλαβα ποτέ χριστουγεννιάτικο δώρο γιατί προέρχομαι από μια πολύ ταπεινή οικογένεια, αλλά το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε η ζωή ήταν η κόρη μου Mayte και, λοιπόν, θα ήθελα να κάνω στην κόρη μου το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων αφού δεν το είχα ποτέ. ευχαριστώ atte jhony

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 έτη
gbgr

Hi....

I dont get any xmas prezzies for years now and my bday is 3 days after xmas. So i do hope that i stand a chance to win

πριν από 4 έτη
gbgr

I wish the government of Canada would leave the First Nations people’s land where they’re trying to build a pipeline through. That is all I want for Christmas.

Αυτή η συνομιλία είναι κλειδωμένη
1...3 4 5...22
Μετάβαση στη σελίδααπό 22 σελίδες
flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας
TaDa Logo
Κοινοποιήστε τα κέρδη σας στους κουλοχέρηδες της TaDa Gaming για μια ακόμα ευκαιρία να κερδίσετε!

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.