Ας ξεκινήσουμε έναν άλλο διαγωνισμό. Μόνο που τα κριτήρια επιλογής των νικητών ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα. Δεν είναι απολύτως σαφές για μένα γιατί ο ένας συμμετέχων διορίστηκε να κερδίσει και ο άλλος όχι, αν και το κείμενο και το νόημα των αναρτήσεών τους ήταν απολύτως το ίδιο. Κάτι στο πνεύμα Το καλύτερο δώρο είναι να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με όλη την οικογένεια. Είναι ντροπή ...
Let's start another competition. Only so that the selection criteria for the winners were more than clear. It’s not entirely clear to me why one participant was appointed to win, and the other did not, although the text and meaning of their posts were absolutely the same. Something in the spirit The best gift is to celebrate Christmas with the whole family. It's a shame ...
Давайте еще конкурс затевайте. Только чтобы критерии отбора победителей были более чем ясны. Вот мне не совсем ясно почему одного участника назначили победитедем, а другого нет, хотя текст и смысл их постов был абсолютно одинаковый. Что то в духе Лучший подарок это вместе всей семьей встретить Рождество. Обидно....
Είμαι πεπεισμένος ότι οι κανόνες ήταν κάτι παραπάνω από σαφείς. Χρειαζόταν να απαντήσετε στην ανταγωνιστική ερώτηση για να έχετε πιθανότητες να κερδίσετε. Δεν είχε σημασία αν η απάντηση ήταν μεγάλη, σύντομη, παρόμοια με κάποια άλλη ή εντελώς μοναδική. Οι νικητές επιλέχθηκαν τυχαία.
Η τυχαία κλήρωση καταγράφηκε στο συνημμένο βίντεο.
I'm convinced the rules were more than clear. You needed to answer the competitive question in order to have a chance of winnings. It didn't matter if the answer was long, short, similar to another one or totally unique. The winners were selected randomly.
The random draw was recorded on the attached video.
Το καλύτερο δώρο που έλαβα ποτέ την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν μια κοπέλα που προέρχεται από τον Θεό. Αφού τόσα χρόνια δεν έκανα αίτηση για να κάνω γιο. Στις 25 Δεκεμβρίου γεννήθηκε ο γιος μου. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτό το κορίτσι που είμαι τόσο ευλογημένος.
The best gift I ever received on Christmas day its was a girf that comes from god. Since I wasn't appl to have a son for so many years. On 25 December my son was born. I thank god for that girl I m so blessed.
Έσπασα το τηλέφωνό μου την Πρωτοχρονιά😡🤳💥🤬 και περίμενα να μου το στείλουν/ταχυδρομήσουν📲📦📫📆, οπότε μόλις τώρα βλέπω αυτό. 🙃😀😃🙂😛 u ευχαριστώ πολύ, 🤞🤞🤞I απλά ελπίζω να μην είμαι αργά .... 🙏🙏🙏🙈🙊🙉
I broke my phone on new years😡🤳💥🤬 and was waiting on them to ship/ mail it back to me📲📦📫📆 ,so I'm just now seeing this I've never really won a raffle drawing ever in my life 🙃😀😃🙂😛 thank u so very much ,🤞🤞🤞I just hope I'm not to late ....🙏🙏🙏🙈🙊🙉
Δυστυχώς δεν ήσασταν ένας από τους τυχερούς νικητές, αλλά αν κάνετε κύλιση σε λίγες αναρτήσεις προς τα επάνω, θα δείτε ακόμη και ένα βίντεο από την κλήρωση των νικητών.
Unfortunately you weren't one of the lucky winners, but if you scroll few posts up, you'll even see a video from the winners draw.