Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας.
21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.
Ένα παιχνίδι που δεν είχα ξαναδεί, τόσο εκπληκτικό που δεν μπορούσα να το βάλω κάτω!
A game I'd never seen before, so amazing I couldn't put it down!
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες
Λοιπόν, δεν χρειάζεται να σταματήσετε... Απλώς κρατήστε το στη σειρά. 🙂 Χαίρομαι που σας ακούω να σας αρέσει! Αν θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε, προχωρήστε γιατί μπορεί να κερδίσετε έως και 2 επιπλέον εισιτήρια για περισσότερα αναγνωριστικά. Απλώς λέγοντας. 😁
Well, you don't have to stop... Just keep it in line. 🙂 It's great to hear you like it! If you want to keep playing, go ahead because you may earn up to 2 additional tickets for more IDs. Just saying. 😁
Στη συνέχεια, προτείνω να δημοσιεύσετε μερικά άλλα αναγνωριστικά για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες. Επίσης, μια μικρή ανατροφοδότηση δεν θα βλάψει από αυτή την άποψη. 😉
Then I suggest you post some other IDs to maximize the chances. Also a bit of feedback won't hurt in that regard. 😉
Είμαι νέος σε αυτό το τρένο, αλλά ένα πράγμα που παρατήρησα είναι η εστίαση, ακολουθώντας τις οδηγίες όπως στα μπόνους που έχω ανταμείψει ή έχω δώσει και άλλο πράγμα που είναι δύσκολο τη στιγμή της βροχής χρημάτων όταν παίζετε....
I am new in this train but one thing that I've noticed is focusing, following the instructions like in bonuses that I've rewarded or given and other thing that is tricky the time of a money rain when you're playing....
Είμαι νέος σε αυτό το τρένο, αλλά ένα πράγμα που παρατήρησα είναι η εστίαση, ακολουθώντας τις οδηγίες όπως στα μπόνους που έχω ανταμείψει ή έχω δώσει και άλλο πράγμα που είναι δύσκολο τη στιγμή της βροχής χρημάτων όταν παίζετε....
I am new in this train but one thing that I've noticed is focusing, following the instructions like in bonuses that I've rewarded or given and other thing that is tricky the time of a money rain when you're playing....
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 10 μήνες
Γεια σας και καλωσορίσατε!
Υποθέτω ότι βρήκατε αυτό το minigame ενδιαφέρον, οπότε αν θέλετε να παίξετε περισσότερο, μπορείτε! Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε εισιτήρια για έως και δύο μοναδικές ταυτότητες! 🙂
Hello and welcome!
I guess you found this minigame intriguing, so if you wish to play more, you can! Additionally, you may receive tickets for up to two unique IDs! 🙂
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.