Ναι, καταλαβαίνετε απόλυτα σωστά ..... όταν μπήκα στην πρώτη επιλογή, περίμενα μια θάλασσα από επιπλοκές, όπως συμβαίνει συνήθως (ξεκινώντας από το γεγονός ότι το έγγραφο έχει φωτογραφηθεί άσχημα, μην δέχεστε σαρώσεις μόνο μετά από αυτό μόλις από τυχαία αυτή τη στιγμή προσπαθείτε να επιλέξετε αρκετά ενδιαφέρον ποσό, οπότε χρειάζονται πέντε ημέρες για την επαλήθευση των εγγράφων, μετά την οποία στέλνουν ένα e-mail αντί για έγκριση ότι υπήρχε έλλειψη στα έγγραφα). Έτσι, μετά την πρώτη επιλογή, εμφανίστηκε ένα παράθυρο πάνω μου, στο οποίο μου είπαν αυστηρά ότι έπρεπε να προσθέσω τα απαραίτητα δεδομένα στο προσωπικό μου προφίλ, δηλαδή. Έπρεπε να επαληθεύσω τον αριθμό τηλεφώνου και το email και να συμπληρώσω τα τυπικά απαιτούμενα δεδομένα και μετά την επιβεβαίωση των παραπάνω, το επόμενο βήμα ήταν να επαληθεύσω την ταυτότητα. Ωστόσο, δεν έγινε μαρτύριο ...... υπήρχε διαβατήριο, τραπεζικό δελτίο και ταυτότητα για να διαλέξετε. Γι 'αυτό επέλεξα έναν πολίτη και συμπλήρωσα τον αριθμό του εγγράφου, την ημερομηνία έκδοσης, την ημερομηνία λήξης και ποιος εξέδωσε το έγγραφο και περίμενα να ακολουθήσει μια φωτογράφηση του εγγράφου, αλλά η μόνη επιλογή ήταν να αποθηκεύσω τις αλλαγές στο προφίλ χρήστη και να επιστρέψω στο λόμπι.
Προσπάθησα λοιπόν να εισαγάγω ξανά την επιλογή και το αίτημα έγινε αποδεκτό για επεξεργασία (το οποίο, φυσικά, δεν σημαίνει ότι η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί). Λίγα λεπτά αργότερα, το ιστορικό συναλλαγών άνοιξε και το στοιχείο δεν εμφανίζεται πλέον "αποδεκτό για επεξεργασία" αλλά επαληθεύτηκε από τον χειριστή, ΕΓΚΡΙΣΕΤΑΙ. Όλα όσα περιγράφω συνέβησαν την Κυριακή μεταξύ περίπου τεσσάρων και πέντε το πρωί και παρόλο που δεν ξέρω ακριβώς πότε έφτασαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου, οπότε όταν εγγραφήκα για τραπεζικές συναλλαγές μέσω Διαδικτύου στις μισές και έξι την ίδια ημέρα και το ίδιο πρωί, τα χρήματα ήταν ήδη εκεί. ήταν.
Όλα φαινόταν παράξενα για μένα και επικεντρώθηκα ακόμη περισσότερο στην πορεία της επόμενης αίτησης πληρωμής και προχώρησε ως εξής:
Κατέβηκα από το τραμ και υπέβαλα αίτημα επιλογής. Αποδεχόταν αμέσως και πριν τελειώσω το κάπνισμα, η αίτηση είχε ήδη επαληθευτεί από τον χειριστή και είχε εγκριθεί, δηλαδή το πολύ πέντε λεπτά. Αμέσως μετά, πήγα στο μετρό, και τη στιγμή που επιβιβάστηκα, έλαβα sms πληροφοριών από την τράπεζα σχετικά με το εισόδημα στον λογαριασμό και θα μπορούσε να ήταν άλλα πέντε ή ίσως επτά λεπτά. Στις ακόλουθες δύο επιλογές, όλα πήγαν λίγο πολύ παρόμοια.
Έκανα την κατάθεση με χρεωστική κάρτα mastercard από την FIObanka.
Επομένως, χαίρομαι που δεν έχω δει ποτέ μια εντελώς καταστροφική βαθμολογία 22bet σε αυτόν τον ιστότοπο, επειδή δεν θα σκεφτόμουν καν να δοκιμάσω αυτό το καζίνο. Συμφωνώ, αλλά ότι άλλες αδελφές καζίνο είναι απολύτως καταστροφικές.
Εάν στο 22bet μπορούν να το κάνουν αυτό κανονικά και θα συνεχίσουν να το κάνουν, τότε εκείνη τη στιγμή είναι ένας ατμόπλοιος μπροστά από τον ανταγωνισμό, γιατί ποιος θα ήθελε να περιμένει πέντε ημέρες για να κερδίσει, όταν μπορούν να περιμένουν πέντε λεπτά.