Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΔιαγωνισμοί#153 Oracle of Gold - συζήτηση

#153 Oracle of Gold - συζήτηση

2.857 προβολές 23 απαντήσεις |
πριν από 2 μήνες
|
1 2
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 2 μήνες
Αν θέλετε να συζητήσετε οτιδήποτε σε σχέση με το #153 Oracle of Gold, μπορείτε να το κάνετε εδώ.
πριν από 2 μήνες

This one is bad. Not even the bonus feature can save it...

πριν από 2 μήνες

Από όσο μπορώ να δω, αυτός ο κουλοχέρης δεν αξίζει πολλά, έχω παίξει τους 200 γύρους του τουρνουά και, όπως θα περίμενε κανείς από τα πρακτικά κουλοχέρηδες σήμερα, δεν έχουν πέσει μπόνους και σήμερα οι κουλοχέρηδες είναι πολύ προκατειλημμένοι προς την ήττα, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

200 tourny spins, largest win was $16 and never hit a feature. A brutal slot.

πριν από 2 μήνες

Περισσότερα από την Pragmatic... Νομίζω ότι μετά το Sugar Rush δεν έχουν άλλα αξιοπρεπή slots... Ελπίζω ο Guru να κάνει τουρνουά με την Hacksaw, η οποία είναι καλύτερη εταιρεία παροχής slots.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Έλαβα 6.000 ως έπαθλο, δεν ξέρω πώς θα καταλήξω.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

best hand 21$ 😲 Thats a miracle for the Pragmatic provider 🙂)

herlindacossiovale68 διέγραψε τη δημοσίευση
πριν από 2 μήνες

Χθες έλαβα ένα μεγάλο ποσό και κατέκτησα τη δεύτερη θέση. Είναι η πρώτη φορά που είμαι ένας από τους 3 φιναλίστ.

Αυτόματη μετάφραση:
valentinasele2001
πριν από 2 μήνες

Congratulations! 👏👏👏

Hopefully this luck will last longer.

πριν από 2 μήνες

I don't believe any of you guys saying you made it to the leading board. Not after a few complains about there not being a real winner in this tournaments. We are not kids

πριν από 2 μήνες

Πήρα το μπόνους στη 2η περιστροφή με κέρδος 3,40 €, πολύ λυπηρό, χειρότερο από το να πάω για ύπνο το βράδυ με την Oragmatic.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

I don't believe any of you guys saying you made it to the leading board. Not after a few complains about there not being a real winner in this tournaments. We are not kids

πριν από 2 μήνες

Hey, do you know what I find truly amazing? No matter what you read in the threads, you always make the same assumptions. Now, you're targeting the winner.

This thread is not your personal slot-losing therapy; those overly negative vibes you have been creating won't be tolerated much longer.

Might it be a good time to consider moving on from this?

Take it as fair information.

πριν από 2 μήνες

Πήρα το μπόνους στη 2η περιστροφή με κέρδος 3,40 €, πολύ λυπηρό, χειρότερο από το να πάω για ύπνο το βράδυ με την Oragmatic.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Very nice description! 👏👏😁

Thank you!

Rockford
πριν από 2 μήνες

Αυτό δεν είναι αλήθεια, έχω ήδη κερδίσει ένα κουπόνι αξίας 20€ μία φορά.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

this stupid game should be deleted from history of slots. developers sent to gulag.

πριν από 2 μήνες

Τα τουρνουά είναι υπέροχα και υπάρχουν και μερικά καλά πράγματα. Κέρδισα κιόλας μία φορά. Άλλοι πάροχοι θα ήταν πραγματικά εξαιρετικοί 😍 Αυτή τη στιγμή, οι κορυφαίοι πάροχοι της αγοράς είναι οι Haber No Limit, PlayGo και Hacksaw.

Φανταστείτε σούπερ κουλοχέρηδες 👀

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Yup no FS after all that 200 rolling 😂

πριν από 2 μήνες

Αυτό δεν είναι αλήθεια, έχω ήδη κερδίσει ένα κουπόνι αξίας 20€ μία φορά.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Thank you that you speak up. 🙂

πριν από 2 μήνες

Παρακαλώ 😎 Χρειάζεσαι υπομονή και τύχη, είναι ένα δωρεάν τουρνουά και όχι ένας καβγάς δρόμου 💖💖💖 Λατρεύω αυτά τα τουρνουά, μπορείς να τα δοκιμάσεις δωρεάν και αν

Αν μου αρέσει ένα παιχνίδι, τότε θα παίξω και για τα χρήματα ^_~

Αυτόματη μετάφραση:
1 2

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.