Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΔιαγωνισμοί#121 Temple Guardians - συζήτηση

#121 Temple Guardians - συζήτηση

2.089 προβολές 10 απαντήσεις |
πριν από 6 μήνες
|
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 6 μήνες
Αν θέλετε να συζητήσετε οτιδήποτε σε σχέση με το #121 Temple Guardians, μπορείτε να το κάνετε εδώ.
πριν από 6 μήνες

Awesome

LanceAmo
πριν από 6 μήνες

Any nice winnings on this game?

πριν από 6 μήνες

Καλά κέρδη και καλά παιχνίδια

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Μπορείτε να παίξετε περισσότερα δωρεάν παιχνίδια τουρνουά.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει τα κουπόνια μου για το τουρνουά που κέρδισα

Αυτόματη μετάφραση:
Jordao18
πριν από 6 μήνες

Hello, it is important to be patient a little bit. 🙂

Did you get an email from us regarding confirmation of your email address?

Juraj will eventually sent these emails and after that he will send vouchers. 🙂

Also, he has to have them first.

Jaro
πριν από 6 μήνες

Γεια σας, σας έχω ήδη στείλει ένα email επιβεβαίωσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει το βραβείο μου.

Όλα αυτά είναι παραπλανητική διαφήμιση, θα έπρεπε να ντρέπεστε.

Αυτόματη μετάφραση:
Jordao18
πριν από 6 μήνες

Then you just have to wait until Juraj receives the voucher and sends it to the players who have confirmed their email. 

I don't think something from our side should be "false advertisement", what would be the point of deceiving the players? 

Be patient and I will ask Juraj if you have the vouchers already or when he will receive them.

Jaro
πριν από 6 μήνες

Αυτή τη στιγμή δεν έχω λάβει το έπαθλό μου. Έχω επιβεβαιώσει τη διεύθυνση email μου και ακόμα δεν έχω λάβει το έπαθλο του τουρνουά.

Αυτόματη μετάφραση:
Jordao18
πριν από 6 μήνες

Juraj said he will send vouchers soon. I asked him, I'll give you the latest info when he writes me back.

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.