Επειδή η χώρα μου δεν προκρίθηκε (και πάλι) για τη μεγάλη διοργάνωση, θα στηρίξω άλλες χώρες. Θυμάμαι ότι μου άρεσε να παρακολουθώ την Κόστα Ρίκα το 2014 , ακόμη και έβαλα στοίχημα σε αυτήν όταν έπαιξαν με την Ιταλία, κάτι που μου κέρδισε αρκετά χρήματα (οι αποδόσεις ήταν πάνω από 12,00). Μου αρέσει επίσης η Πορτογαλία όπου έζησα για λίγο, οπότε αυτή είναι μια άλλη αγαπημένη χώρα.
Συμβουλές για τον νικητή; Παρόλο που διάβασα ότι ο Samuel Eto'o ισχυρίζεται ότι το Καμερούν θα κερδίσει στον τελικό ενάντια στο Μαρόκο, θα έλεγα ότι είναι μάλλον η επιθυμία του παρά οτιδήποτε κοντά στην πραγματικότητα. Αν έπρεπε να στοιχηματίσω σε μια χώρα, θα έλεγα τη Γαλλία , αλλά πιστεύω επίσης ότι η Κροατία θα μπορούσε να κάνει ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο 🙂. Παρόλο που η Βραζιλία έχει μια εξαιρετική ομάδα στα χαρτιά, δεν νομίζω ότι το επιθετικό της στυλ παιχνιδιού θα λειτουργήσει ενάντια σε δυνατούς ευρωπαίους αντιπάλους, αλλά θα δούμε 🙂
Since my country didn't qualify (again) for the big event, I'm going to support other countries. I remember I liked to watch Costa Rica in 2014, even made a bet on them when they played against Italy, which earned me a good amount of money (the odds were over 12.00). I also like Portugal where I lived for a while so that's another favourite country.
Tips on the winner? Even though I read Samuel Eto'o claims that Cameroon is going to win in the final against Morocco, I'd say it's rather stays his wish than anything close to reality. If I had to bet on one country, I'd say France, but I also believe Croatia could make a great result on the upcoming World Cup 🙂. Even though Brazil has a great squad on the paper, I don't think their offensive playstyle is going to work against strong European opponents, but we'll see 🙂
Έγινε επεξεργασία από τον συντάκτη πριν από 1 έτος
Αυτόματη μετάφραση: