Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΤουρνουάΤουρνουά #161 Santas Slay - συζήτηση

Τουρνουά #161 Santas Slay - συζήτηση

2.484 προβολές 38 απαντήσεις |
πριν από 1 μήνα
|
1 2
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 1 μήνα
Αν θέλετε να συζητήσετε οτιδήποτε σε σχέση με το #161 Santas Slay, μπορείτε να το κάνετε εδώ.
πριν από 1 μήνα

Κανείς σε αυτό το slot δεν μπορεί να παραπονεθεί ότι δεν υπάρχουν μπόνους xD, αλλά ότι σπάνια πληρώνει καλά αχαχα.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

Λοιπόν, είτε το παίζεις ρεαλιστικά είτε όχι... ακόμα και το δωρεάν είναι πολύ ακριβό.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

Got lucky 🤣

πριν από 1 μήνα

Όχι, όλα είναι τα ίδια όπως πάντα: κανένα μπόνους, RTP 20%. Βαριόμουν μέχρι δακρύων.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

Λοιπόν, αρχίζω να παίζω αυτό το παιχνίδι τώρα, και μιας και έρχεται σύντομα ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος είναι γνωστός για την ικανοποίησή του για τις ευχές, εύχομαι να είμαι πρώτος αυτή τη φορά (αλλά μάλλον θα πρέπει να είμαι χαρούμενος αν κερδίσω δωρεάν περιστροφές έστω και μία φορά 😁).

Εύχομαι επίσης σε όλους (όποιους θέλουν να το δεχτούν) ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 🎄 💫

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μάλλον δεν ήμουν αρκετά καλός 😊. Πήρα το πρώτο μου σύμβολο scatter μετά από 8 περιστροφές και μετά άλλες δύο. Τις περισσότερες φορές ήταν περίπου 50€, και μετά λιγότερο. Αναρωτιέμαι πόσες δωρεάν περιστροφές χρειάζομαι για να είμαι ο νούμερο 1 στον πίνακα κατάταξης... 🤷‍♀️

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

Ενημέρωση - Μάλλον δεν ήμουν αρκετά καλός 😄 ..

Πήρα τα πρώτα μου σύμβολα scatter μετά από μόνο 8 περιστροφές, μετά κανένα για λίγο... αλλά συνολικά 3. Κέρδισα 50€ μία φορά και μετά λιγότερα.

Ειλικρινά, αναρωτιέμαι πόσες δωρεάν περιστροφές πρέπει να κερδίσεις για να φτάσεις στην 1η θέση του πίνακα κατάταξης... 🤷‍♀️

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

0.0002 BTC

πριν από 1 μήνα

🥰🥰😋😜🖤🖤

Αυτόματη μετάφραση:
cLAUDIAmARIA66
πριν από 1 μήνα

Γεια σας, Καλά Χριστούγεννα 🎄 το ίδιο και σε εσάς

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

Γεια σας, Καλά Χριστούγεννα 🎄 το ίδιο και σε εσάς

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

Αν θέλεις, μπορούμε να μιλήσουμε

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 εβδομάδες

Έλα ρε μαλακές ανοίχτε τα δωρεάν τουρνα

πριν από 4 εβδομάδες

Κοροιδευτε το κόσμο ρε ρεζίλι ανοίχτε τα δωρεάν τουρνουά

An1koursaros
πριν από 4 εβδομάδες

What's the problem with the tournament? Can't open it? It works fine for me.

Jaro
πριν από 4 εβδομάδες

Ναι δεν ανοιγει κανένα

Jaro
πριν από 4 εβδομάδες

Αφήστε ρε τα παραμύθια

An1koursaros12345
πριν από 4 εβδομάδες

Hello, we have been in this for longer than a month. No matter which tournament...

We have instructed you to set the bet accordingly. The tournaments have been working and are able to open; you are just unable to switch the bet.

filefile

I have personally informed you about this more than five times. I honestly have no idea what else you expect. 🙂

If you are unable to proceed on your own after following all of those clear instructions, I apologize, but we are unable to assist you.

Έγινε επεξεργασία
πριν από 4 εβδομάδες

Αλλάζω το ποντάρισμα ρε ανοίχτε το τουρνουα

πριν από 4 εβδομάδες

Άσε το ποιιμα λες και δεν ξέρω μην κοροιδευτε συνέχεια

An1koursaros12345
πριν από 4 εβδομάδες

Dear user, no one is making fun of you. Please review your posts and the comments you made once more. We can't know why you feel this way or what the issue is, as you haven't posted any details. In the past, you have often misunderstood the "opening" when it involved a higher bet setup. I understand that you may need assistance, but I do not understand the issue you experience.

1 2

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.